Uusien alkujen kevät

Kylmästä säästä huolimatta meillä on kevät. Varsin kiitollista aikaa olla töissä puistossa, siellä tapahtuu niin paljon; kasvit suorastaan kasvavat silmissä. Kevät tuo mukanaan myös lisää työvuoroja ja se on hyvä juttu se!

IMG_4950

Collage kukat

Helmikuu oli yksi suuri odotuksen kuukausi. Allekirjoitin viimein työsopimuksen Stirlingin teatterin lipputoimiston kanssa ja työt siellä alkavat huomenna, viimeinkin. Aikaa kului minun taustan kartoittamiseen sekä suositusten hankkimiseen.
Odottaessa aika kävi hyvinkin pitkäksi, mutta toisaalta tuollainen joutilaisuus voi joskus olla hyväksi. Pääkopassa alkoi kehkeytyä kaikenlaisia uusia ideoita ja aloinkin miettiä uuden opiskelun aloittamista. Päätoimiseksi opiskelijaksi en kuitenkaan halua, joten tutkiskelin kaikenlaisia osa-aikaisia kursseja sekä etäopiskelumahdollisuuksia. Monenlaiset alat ja asiat kiinnostavat, mutta päädyin ainakin näin aluksi terveydenhoitoalan lyhyeen etäkurssiin, jonka pitäisi alkaa ihan näinä päivinä. Siinä sivussa käyn myös Punaisen Ristin kursseja, ensiapu on nyt puolessa välissä ja kuun lopussa seuraa turvallisuuteen liittyvä kurssi. Katsotaan minne tämä kaikki johtaa, ja vaikka ei johtaisi minnekään niin on joka tapauksessa kiva oppia uutta!

Advertisements

2 thoughts on “Uusien alkujen kevät

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s