Kaikesta huolimatta

Ei tullut työpaikkaa, mutta joulu tulee siitä huolimatta. Ja viime viikolla pääsin taas käymään Newbold Housessa Forresissa. Tällä kertaa yövyinkin tyylikkäästi herrasväen puolella palvelijoiden siiven sijaan:

IMG_4627
Juhlimme porukalla Sylvian syntymäpäivää, kävimme tutustumassa kylän ruotsalaiseen (!) pikku kahvilaan ja sitten kiertelin puutarhassa.

Collage1

Synttärilounas Newbold Housessa

Mukava oli nähdä ystäviä ja tuttavia pitkästä aikaa ja hengittää raikasta maalaisilmaa. Ja nauttia hiljaisuudesta ja pimeydestä! Pimeää siellä olikin jo neljän aikaan iltapäivällä, päivä tuntui lyhemmältä kuin täällä Glasgowssa kaupungin valojen katveessa.

Collage2
IMG_5050

Eilen oli sitten se kauan odotettu päivä, jolloin Tony tulee kotiin. Noh, Tony saapui tosiaan illalla ja istui yhdeksän tuntia myöhemmin taas taksissa matkalla lentokentälle. Uusi työ Englannissa/Skotlannissa kun alkoikin jo tänään eikä tammikuun alussa. Projekteja on tulevaisuudessa ympäri saarta, mutta viikonlopuksi pääsee kotiin. Edistystä sekin! Ja ollaanpahan edes samalla saarella…

Mutta hei, joulu tulee kaikesta sählingistä huolimatta.
Toivotan teille kaikille rauhallista ja lämmintä joulunaikaa!

Advertisements

4 thoughts on “Kaikesta huolimatta

  1. Hanna says:

    Hyvää joulua Riitta! Tosi kiva, että Tony on löytänyt töitä hieman lähempää. Toivottavasti sinullakin tärppää kohta! Terveisiä täältä naapurisaarelta. 🙂 / Hanna

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s